Wandmeubel

Op deze pagina laten wij enkele voorbeelden zien van wandmeubel projecten. Wij kunnen de meubels uiteraard geheel volgens uw wensen op maat maken in onze meubelmakerij. Neem contact met ons op om te kijken hoe wij uw interieur kunnen verrijken.

wandmeubel-me-meubelontwerp-picture

Wandmeubel

Een fraai meubel opgebouwd met verscillende structuren en kleuren. Door gebruik te maken van verschillende diepten krijg je een mooi en speels meubel. Eiken in lichtgrijs mat gelakt. De hoge kast is uitgevoerd in matgrijs en het tv-gedeelte in hoogglans wit.

Klant: Particulier

Locatie: Berkel Enschot

wandmeubel-me-meubelontwerp-picture

Elementen

Deze wand hebben wij voorzien van verschillende losse kastjes, voorzien van kleppen, laden of deurtjes. De kastes zijn verschillend van kleur en hebben een verschillende diepte. De kleuren zijn bewust neutraal gehouden, zodat het schilderij eruit springt qua kleur.

Klant: Particulier

Locatie: Rosmalen

wandmeubel-me-meubelontwerp-picture

Zwevend wandmeubel

Dit meubel is aan de rechterzijde om de radiator heen geplaatst om zo een rustiger beeld te creƫren en de hele wand te kunnen benutten. Het heeft een mooi dik blad om het iets meer body te geven. De kast is voorzien van 6 greeploos te openen deurtjes.

Klant: Particulier

Locatie: Goirle