Tv-meubel

Op deze pagina laten wij enkele voorbeelden zien van tv-meubel projecten. Wij kunnen de meubels uiteraard geheel volgens uw wensen op maat maken in onze meubelmakerij. Neem contact met ons op om te kijken hoe wij uw interieur kunnen verrijken.

TV-meubel -04.1 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Tv-meubel in hoekopstelling

Dit tv-meubel is in een hoekopstelling geplaatst. Het is geheel uitgevoerd in geplastificeerd plaatmateriaal. Het meubel is voorzien van kleppen en laden.

Klant: Particulier

Locatie: Eindhoven

Hoekkast -01 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Hoekkast

Deze kast is op een buitenhoek geplaatst. Onder de tv zijn laden en een klep gemaakt. In de kolom zijn deurtjes, open vakken en laden verwerkt en om de hoek zitten nog twee laden.
Het gehele meubel is in verstek uitgevoerd en gemaakt van mdf, wat zijdeglans gespoten is in RAL 9010.

Klant: Particulier

Locatie: Rosmalen

TV-meubel -03.2 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Meubel in nis geplaatst

Het tv-meubel is in een nis geplaatst en geheel in verstek uitgevoerd om zo een strak geheel te vormen. Mdf en zijdeglans gespoten in kleur: RAL9010, voorzien van een klep en twee laden.

Klant: Particulier

Locatie: Rosmalen

TV-meubel -02.1 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Meubel komt uit de nis

Dit meubel is in een nis geplaatst, maar lijkt door de beperkte diepte van de nis uit de muur te komen. Uitgevoerd in mdf en zijdeglans gespoten. Voorzien van 2 kleppen.

Klant: Particulier

Locatie: Berlicum NB

TV-meubel -01 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Tv-meubel grijs zijdeglans

Het meubel is uitgevoerd in mdf en zijdeglans gespoten in een lichtgrijze kleur. In het meubel zijn laden en kleppen gemonteerd

Klant: Particulier

Locatie: Tilburg