Reviews

Schrijf hier uw review over ME meubelontwerp.

Name
Waardering:


Lees hier de meest recente reviews van onze klanten.

Mooie keuken op maat

★★★★★
5 5 1
André heeft voor ons een prachtige keuken op maat gemaakt, geheel naar onze wens. Flexibel omgaan met onze wensen was geen probleem.

Super mooi

★★★★★
5 5 1
Weer een hele mooie tafel ontvangen van ME meubel ontwerp. Vakwerk en perfect maatwerk.

Prachtige garderobekasten

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden met de schitterende garderobe kasten in ons huis in Amsterdam. Daarnaast is André een ware vakman die het ambacht tot in details beheerst en met zeer goede suggesties kwam om tot een optimaal resultaat te komen.

nieuwe keuken

★★★★★
5 5 1
Deze vakman maakt er iets moois van en denkt fijn met je mee. Zodoende ontstaat er een mooie mix van uitstraling en functionaliteit. Het is ook een groot pluspunt dat deze vakman een prettig en correct mens is.

vakwerk

★★★★★
5 5 1
Na eerdere goede ervaringen met renovatie van de keuken nu ook een wandkast in de garage laten maken door ME Meubelontwerp en wederom vakwerk.

Hoogglanskeuken op maat

★★★★★
5 5 1
Andre van ME meubelontwerp heeft een prachtige keuken gemaakt. Passend bij de omgeving en met precisie. Goede vertaling van onze wensen en behoeften. Hij werkt met toewijding tot in detail. Het contrast van hoogglans wit, zwart marmer en eiken kopstuk, komt geheel tot zijn recht. Een aanrader voor het maken van een keuken op maat.

Vakwerk!

★★★★★
5 5 1
Bij ons is er een prachtige keuken gekomen. Daarbij erg mooie kasten in de kamer en hal en nog een hele fijne tafel die je nergens kunt kopen. In een woord geweldig, helemaal naar onze zin.

Slaapkamerkast

★★★★★
5 5 1
Mooie op maat gemaakte kast waardoor alle schuine kanten en hoeken benut zijn. Veel bergruimte en netjes afgewerkt.

Keuken renovatie

★★★★★
5 5 1
Vakwerk, we zijn erg blij met onze "nieuwe keuken" super gedaan! Jammer dat we geen foto meer hebben van de oude keuken!

Prachtige boekenkast & TV meubel

★★★★★
5 5 1
André heeft voor ons een prachtige boekenkast en TV meubel gemaakt. Vooral de boekenkast, die verwerkt is in een bestaand bureaublad heeft al veel complimenten gehad. We wisten globaal wat we wilden en André heeft de details voorgedragen, die precies overeenstemden met wat wij wilden. Klasse dus!

Garderobe kast

★★★★★
5 5 1
Goede service, klant gericht meedenken en prachtig vakwerk

Mooi maatwerk

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor het vakwerk. De meubels voldoen volledig aan onze wensen. Dit hadden we in een winkel niet gevonden.