Geplaatst op

Woonhuis ingericht

Kast -01.1 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Voor een particuliere klant in Eindhoven hebben wij alle kasten voor hun woonhuis op maat mogen maken en plaatsen. Na een intensieve verbouwing van hun woonhuis, waarbij een grote uitbouw dienst zal doen als keuken en bijkeuken, was het aan ons om het complete woonhuis van kasten te voorzien.

Woonhuis

Samen met de binnenhuisarchitect heeft de bewoner een plan gemaakt met betrekking tot het kleurenschema en de te gebruiken materialen. Vervolgens hebben wij met de klant dit plan verwerkt in de kastontwerpen. Omdat wij geen standaard kasten gebruiken zijn wij in staat om alle kasten precies op maat te vervaardigen. Alle kasten sluiten dan ook precies aan tot het plafond of de muur. Hierdoor sluit de inrichting perfect aan bij de stijl en uitstraling van het woonhuis en vormt alles één geheel.

Begane grond

Op de begane grond hebben wij de bijkeuken volledig ingericht met kasten en een keukenblokje. Bij de kasten hebben wij de wasmachine, droger en magnetron ingebouwd. In de woonkamer hebben wij een kast bij  haard geplaatst met aan één kant 10 deurtjes en 5 vaste panelen, aan de andere zijde naast de haard hebben wij een tv lift geplaatst en deurtjes om bij de bediening van de haard te kunnen. Bij de voorkamer hebben wij een tv meubel in een hoekopstelling geplaatst en in de hal een garderobe in een nis geplaatst en zo tevens de verdeler van de vloerverwarming weggewerkt in het kastje.
Bekijk hier de foto’s:
Bijkeuken
Kast bij de haard
Tv meubel
Garderobe

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping hebben wij beide badkamers mogen voorzien van een badkamermeubel. De kinderkamer is voorzien van een kast welke in een nis is geplaatst. De doorloop naar de badkamer is gebruikt om een garderobekast in een hoekopstelling te plaatsen en op de lange muur van de slaapkamer een grote garderobekast met schuifdeuren. Alle kasten hebben een ruime indeling met diverse planken, hanggedeelten en inwendige laden.
Bekijk hier de foto’s:
Badkamermeubel
Garderobekast in hoekopstelling
Garderobekast

Zolder

Op de zolder hebben we op twee kamers een groot werkblad gemonteerd in de dakkapel met daarbij twee open kastjes aan de muur gehangen om ordners in op te bergen. Onder één schuine kant is een schuifdeurkastje geplaatst.
Bekijk hier de foto’s:
Werkplek

Voor ons is dit een mooi project geweest omdat we een compleet woonhuis van kasten hebben mogen voorzien. De klant heeft één aanspreekpunt en uiteindelijk een compleet ingericht woonhuis, waarbij alle kasten qua stijl en kleur op elkaar zijn afgestemd.