Ontwerp

Ontwerp: Zwevende kast -03.1 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

ME meubelontwerp: Voor ontwerp, realiseren en monteren van meubels en keukens op maat voor particulier en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuw meubel of een nieuwe keuken, dan kan ME meubelontwerp u helpen. Waarschijnlijk bent u al langer op zoek en heeft u al tig winkels bezocht, maar nog niet echt gevonden wat u wenst. Aan elk meubel of aan elke keuken is wel iets wat u minder aantrekkelijk vindt.


De oplossing voor uw ontwerp!

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken wat uw wensen zijn. Op locatie krijgen wij dan een indruk van de ruimte waar uw nieuwe meubel of keuken moet komen te staan. Samen met u gaan we dan rond de tafel zitten om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Door middel van een schets komen we dan samen tot een geslaagd ontwerp. Middels deze schets en uw verdere wensen kunnen wij dan voor u een vrijblijvende offerte maken. Na uw goedkeuring wordt uw nieuwe meubel door onze Meubelmakerij vakkundig geproduceerd en netjes bij u gemonteerd, zodat u kunt gaan genieten van een uniek meubel.

Voor de verzorging van uw nieuwe meubel of keuken hebben wij diverse producten in ons assortiment. Wij hebben hiervoor speciaal een Webwinkel gemaakt. U vindt daar niet alleen producten voor het onderhoud van uw meubels, maar ook diverse reparatie- en vul- middelen om eventuele beschadigingen bij te werken.