Geplaatst op

Woonhuis ingericht

Kast -01.1 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Voor een particuliere klant in Eindhoven hebben wij alle kasten voor hun woonhuis op maat mogen maken en plaatsen. Na een intensieve verbouwing van hun woonhuis, waarbij een grote uitbouw dienst zal doen als keuken en bijkeuken, was het aan ons om het complete woonhuis van kasten te voorzien. Verder lezen Woonhuis ingericht

Geplaatst op

Vakantie 2015

Vakantie | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

De zomer is al weer volop aanwezig. Heel Nederland heeft vakantie of krijgt vakantie. Het hele jaar door zijn wij druk bezig om voor jullie mooie meubelen en keukens te maken. Eindelijk is voor ons dan toch ook de vakantie aangebroken. Wij zijn dit jaar gesloten van ma 17 t/m vrij 28 augustus. Vanaf ma 31 augustus staan wij weer voor u klaar. Wij wensen iedereen een hele fijn zomervakantie!!!

Geplaatst op

Geheel vernieuwde website

Profielfoto | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Wij zijn er trots op u te mogen mededelen dat vanaf heden onze website in een nieuw jasje is gestoken. Onze geheel vernieuwde website is duidelijker en overzichtelijker dan onze vorige website. Wij zijn van mening dat onze klanten en onze toekomstige klanten het liefst zo veel mogelijk voorbeelden kunnen zien van de projecten welke wij al gerealiseerd hebben. Dus hebben wij een uitgebreide portfolio toegevoegd. De reviews zijn voor onze toekomstige klanten erg belangrijk, zodat zij kunnen lezen wat onze klanten van ons bedrijf vinden. Bent u klant van ons, dan vragen wij u middels deze weg om even een review te schrijven. Bij voorbaat dank! Wij blijven natuurlijk bezig om onze website uit te breiden, heeft u als kijker nog suggesties en of opmerkingen betreffende onze website, dan horen wij dat graag.

Geplaatst op

Vakantie 2014

Vakantie | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

De zomer is al weer volop aanwezig. Heel Nederland heeft vakantie of krijgt vakantie. Het hele jaar door zijn wij druk bezig om voor jullie mooie meubelen en keukens te maken. Eindelijk is voor ons dan toch ook de vakantie aangebroken. Wij zijn dit jaar gesloten van ma 4 t/m vrij 22 augustus. Vanaf ma 25 augustus staan wij weer voor u klaar. Wij wensen iedereen een hele fijn zomervakantie!!!