Meubelmontage

ME meubelontwerp ontwerpt, realliseert en monteert designmeubels en keukens voor particulier en bedrijf. U bent bij ons dus niet alleen aan het goede adres voor uw ontwerp of de realisatie van uw nieuwe meubel of keuken. Ook voor meubelmontage kunt u uiteraard bij ons terecht.

Montage | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Meubelmontage

Stel u koopt een nieuwe garderobe kast (liefst koopt u die bij ons), maar uw oude kast wilt u verplaatst hebben naar een andere kamer. Wij kunnen dan voor u de montage verzorgen. De oude kast wordt netjes weer gemonteerd op de andere kamer. Uw nieuwe kast kunnen wij dan monteren op uw kamer.

Wij kunnen ook de montage voor u verzorgen als u elders een kast heeft gekocht (zeg van een Zweeds merk), maar de omschrijving en de tekening is toch iets te onduidelijk.
Gaat u verhuizen, maar u wilt uw mooie designmeubel niet door ruwe verhuizers laten vervoeren? Dan verzorgen wij de demontage, vervoer naar uw nieuwe adres en monteren uw meubel weer netjes op de gewenste plaats.


Montage: Keuken -03.2 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Ook voor de montage van uw keuken

Heeft u ergens een mooie keuken gezien, maar zijn de kosten voor de montage aan de hoge kant? Heeft u een showroomkeuken gekocht? Bent u bij een bekend Zweeds warenhuis geweest en heeft u daar een keuken gekocht? Of koopt u via marktplaats een 2e hands keuken?

Zo zijn er tal van situaties te bedenken waarvoor wij de montage voor u kunnen verrichten. Eventueel kunnen we ook de demontage en het transport voor u verzorgen.


Onderhoud na de montage

Na de montage kunnen wij u nog advies geven over hoe u uw nieuwe meubel of keuken het beste kunt onderhouden. Deze onderhoudsproducten kunt u eenvoudig in onze Webwinkel bestellen.