Meubelmontage

ME meubelontwerp ontwerpt, realliseert en monteert designmeubels en keukens voor particulier en bedrijf. U bent bij ons dus niet alleen aan het goede adres voor uw ontwerp of de realisatie van uw nieuwe meubel of keuken, maar ook voor meubelmontage kunt u bij ons terecht.

Montage | meubelmakerij - ME meubelontwerp -Meubelmontage kunnen wij in alle gevallen voor u verzorgen

Stel u koopt een nieuwe garderobe kast (liefst koopt u die bij ons), maar uw oude kast wilt u verplaatst hebben naar een andere kamer. Wij kunnen dan voor u de montage verzorgen. De oude kast wordt netjes weer gemonteerd op de nieuwe kamer en uw nieuwe kast kunnen wij monteren op uw kamer.

Wij kunnen ook de meubelmontage voor u verzorgen als u elders een kast of keuken heeft gekocht (zeg van een Zweeds merk), maar de omschrijving en de tekening is toch iets te onduidelijk.
Gaat u verhuizen, maar u wilt uw mooie designmeubel niet door ruwe verhuizers laten vervoeren, dan verzorgen wij de meubelmontage en vervoer naar uw nieuwe adres.

Keuken -03.2 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -Ook voor de montage van uw keuken

U heeft zojuist een showroomkeuken gekocht? Wij zorgen voor de demontage, vervoer en meubelmontage bij u thuis. En past er iets niet, dan kunnen wij in onze Meubelmakerij de juiste onderdelen op maat maken.

Zo zijn er tal van situaties te bedenken waarvoor wij de montage voor u kunnen verrichten.