Meubelmakerij

ME meubelontwerp is een meubelmakerij in de breedste zin van het woord. In onze werkplaats maken wij alle meubels en keukens op maat. Wij hebben ons niet gespecialiseerd in een bepaalde categorie meubelen of in bepaalde materiaalsoorten. Onze werkplaats is zo ingericht dat wij alle soorten meubels kunnen vervaardigen.

Werkplek -05.3 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -Meubelmakerij

Onze werkplaats is dus ingericht om alle soorten meubels te kunnen maken. Ons machinepark is zo uitgerust dat wij snel kunnen wisselen tussen de diverse materiaalsoorten. Hierdoor zijn wij in staat om alle meubelen exact op maat te maken. Wij zijn dus niet gebonden aan standaard maten, zoals u bij alle meubelmerken gewend bent. Uw meubel wordt in onze meubelmakerij precies volgens uw wensen vervaardigd!

 

Keuken -03.3 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -Keukens op maat

Als u denkt aan een meubelmakerij, dan denkt u misschien niet direct aan het maken van keukens. Een keuken is echter ook een meubel, bestaande uit kastjes met of zonder laden met een blad erop. Het is dus niet zo verwonderlijk dat ME meubelontwerp in onze meubelmakerij ook keukens op maat vervaardigd. Hierbij geldt tevens dat wij niet zijn gebonden aan standaard maten. Een kastje van 300mm breed met een passtrook van 38mm, komt bij ons dus niet voor. Wij kiezen dan voor een kastje van 338mm breed.

Conclusie

Wat voor meubels op maat of keuken u ook zoekt, u bent bij ME meubelontwerp altijd aan het goede adres!!

Werkplaats | meubelmakerij ME meubelontwerp