Meubelmakerij

ME meubelontwerp is een meubelmakerij in de breedste zin van het woord. In onze werkplaats maken wij alle meubels en keukens op maat. Wij hebben ons niet gespecialiseerd in een bepaalde categorie meubelen of in bepaalde materiaalsoorten. Onze werkplaats is zo ingericht dat wij alle soorten meubels kunnen vervaardigen.

Meubelmakerij: Werkplek -05.3 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Meubelmakerij

Zoals gezegd hebben wij ons niet gespecialiseerd in een bepaalde categorie meubelen. Wij maken in principe alles, behalve stoelen en banken. Vaak maken wij bijv. garderobekasten van geplastificeerd spaanplaat, e.v.t. met mdf gespoten deuren. Bureaubladen of werkbladen worden vaak gemaakt van multiplex beplakt met Hpl.
Regelmatig komt het voor dat wij meubels van massief hout maken, bijv. tafels, salontafel of een werkblad. Veel gebruikte houtsoorten zijn Eiken en Notenhout.
De keuze voor bepaalde materiaalsoorten is vaak afhankelijk van het budget, maar ook van de toepassing of uitstraling van het meubel.


Keuken -03.3 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Keuken op maat

Als u denkt aan een meubelmakerij, dan denkt u misschien niet direct aan het maken van keukens. Een keuken is echter ook een meubel, bestaande uit kastjes met of zonder laden met een blad erop. Het is dus niet zo verwonderlijk dat ME meubelontwerp in onze meubelmakerij ook keukens op maat vervaardigd. Hierbij geldt tevens dat wij niet zijn gebonden aan standaard maten. Een kastje van 300mm breed met een passtrook van 38mm, komt bij ons dus niet voor. Wij kiezen dan voor een kastje van 338mm breed.


Onderhoud

Voor de verzorging van uw nieuwe meubel of keuken hebben wij diverse producten in ons assortiment. Wij hebben hiervoor speciaal een Webwinkel gemaakt. U vindt daar niet alleen producten voor het onderhoud van uw meubels, maar ook diverse reparatie- en vul- middelen om eventuele beschadigingen bij te werken.

Conclusie

Wat voor meubel of keuken u ook zoekt, u bent bij ME meubelontwerp altijd aan het goede adres!!

Werkplaats | meubelmakerij ME meubelontwerp