Keuken

Op deze pagina laten wij enkele voorbeelden zien van keuken projecten. Wij kunnen de keukens uiteraard geheel volgens uw wensen op maat maken in onze meubelmakerij. Neem contact met ons op om te kijken hoe wij uw interieur kunnen verrijken.

Keuken -05.2 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Landelijk, eiken in kleur.

Deze landelijke hoekkeuken is uitgevoerd in eiken gefineerd mdf, welke in een donker grijze kleur is gespoten met een dekkende lak. In het hoge gedeelte aan de rechter kant zijn de koelkast, oven en magnetron geplaatst. In het lage midden gedeelte zitten 9 laden achter 3 grote fronten. Aan de linkerkant zit de vaatwasser en het spoelgedeelte. Het 8cm dikke blad is graniet. De afzuigkap is in de op maat gemaakte schouw geplaatst.

Klant: Particulier

Locatie: Helvoirt

Keuken -02.2 | meubelmakerij - ME meubelontwerp -

Keuken in hoogglans

Geplaatst in een hoekopstelling, met in de rechter hoge kast o.a. een apothekerskast en de koelkast. In de linker hoge kast hebben we een oven en magnetron boven elkaar geplaatst.
Onder de bovenkastjes zit ledverlichting. Mdf fronten, hoog glans gespoten in de kleur magnolia. Het blad is een graniet/ composiet variant. In het spoelkastje is een vuilnisbakje geplaatst dat met de deur openkomt.

Klant: Particulier

Locatie: Rosmalen